Maison de Vacances

Ons Maison de Vacances is een royale woning voor 6-8 personen. Er zijn drie slaapkamers met eigen badkamer. De slaapkamers bevinden zich op de eerste en tweede etage. Een gezellige woonkeuken en fijne woonkamer met openslaande deuren naar het terras vindt u op de begane grond, er is hier ook een toilet. U heeft een eigen ingang.
Twee slaapkamers hebben elk een badkamer met een riante douchecabine en regendouche, een wasbak en een toilet.
U slaapt in een heerlijk boxspring bed (1.80 x 2.00 m).
De derde slaapkamer heeft twee een-persoonsbedden (0.9 x 2.00 m) en een badkamer met douche en toilet.
Wij kunnen een kinderbedje bijplaatsen en de mogelijkheid bestaat om een extra slaapkamer bij te boeken zodat er plaats is voor 8 personen. Boekt u tevens onze Gîte, dan kunt u met een groter gezelschap, tot 14 personen bij ons verblijven. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Wat is er gezelliger dan lekker samen te koken en te eten of een spelletje te doen aan de grote tafel. Bij mooi weer dekt u de tafel buiten, op het terras. 's Winters is het heerlijk toeven bij de houtkachel.

Op ons terrein van 17 ha is een rustig plekje in de tuin makkelijk te vinden. U kunt gebruik maken van ons zwembad van 10x5 meter. Het zwembad kan ook overdekt gebruikt worden. Door de overkapping blijft het zwembadwater tot ver in het seizoen op een aangename temperatuur.
In combinatie met de Gîte is Tissendie ook zeer geschikt voor twee samenreizende families of een grotere groep. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Zoekt u een rustige vakantie in de natuur, kom dan genieten in onze Maison de Vacances, wij zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Boek nu